Glad Sommar!!!

Äntligen kan vi njuta av den vackra svenska sommaren och kan luta oss tillbaka i våra solstolar mellan svalkande dopp. Passa på att ägna en tanke till skolbarnen i Kenya, som med hjälp av rena energilösningar från GIVEWATTS får bättre möjligheter att studera, samtidigt som de bidrar till ett bättre klimat och till att familjen sparar pengar.

Om ni vill göra mer än att ägna en tanke till GIVEWATTS arbete, så kan ni sätta in er gåva på vårt Bankgiro: 900-2841, eller om ni vill Swisha: 123 900 2841. Om ni skänker er gåva i samband med ett speciellt tillfälle (födelsedag, sommarfest eller liknande), skriv gärna in det i inbetalningen. Genom att använda knappen här nedan, så kan ni besöka vår webbshop där ni exempelvis kan beställa gåvobevis.

Glad sommar önskar vi på GIVEWATTS!

Vaidah cooking as her daughter Rihana curiously looks on (kopia 4).jpg

OM GIVEWATTS

GIVEWATTS distribuerar rena energilösningar till hushåll som saknar tillgång till elektricitet. Hushållen erbjuds att köpa solenergilampor, energieffektiva spisar och andra enklare energisystem. Betalningarna delas upp i avbetalningsplaner över 3-5 månader, vilket kräver noggrann kundvård och omsorgsfull kontroll. Idag sträcker sig vårt distributionsnätverk för Kenya och Tanzania och inkluderar nästan 2,000 skolor, vilka fungerar som distributionsnav. GIVEWATTS finansierar verksamheten genom donationer, anslag och försäljningsintäkter.

GIVEWATTS skapar kort- och långsiktig positiv socio-ekonomisk och klimatmässig impact. Vi tror på en långsam förändringsprocess, som hushållen äger genom att investera, där bättre energilösningar och mer effektiva tillvägagångssätt anammas. Hushållen klättrar då på energitrappan. Prisvärda, rena och moderna energilösningar är avgörande för merparten av de Globala målen för hållbar utveckling.

GIVEWATTS är en svensk organisation som innehar 90-konto.